Winkelwagen1
Sluiten

Enquête over het chippen en de registratie van honden

17-10-2024

Het komt helaas nog regelmatig voor dat honden niet gechipt, of wel gechipt maar niet (correct) geregistreerd worden. Het LICG is benaderd door Rianne van Donk. Ze is bezig met haar afstudeeronderzoek voor de opleiding HBO Diermanagement op Van Hall Larenstein. Namens de opdrachtgever, het Ministerie van LVVN & de RVO doet ze onderzoek naar de verbetermogelijkheden omtrent het correct registreren van pups en jonge honden.

Ze heeft het LICG gevraagd om mee te helpen in de dataverzameling van haar onderzoek. Rianne wil heel graag van hondeneigenaren weten in hoeverre en hoe ze geïnformeerd zijn en wat voor hen de motivatie (naast de wettelijke verplichting) is geweest om hun hond te registreren. Wat helpt de eigenaar om de registratie up-to-date te houden?

Het LICG wil hier graag mee helpen. Wij vinden chippen en het juist registreren van honden en katten van groot belang. Dus ben je hondeneigenaar? En wil je graag meewerken aan dit onderzoek? Deel dan je ervaring door onderstaande enquête in te vullen. Dit duurt ongeveer 5 minuten.

https://forms.gle/roTrHfqhZEPRATQt7

 Alvast heel veel dank voor je bijdrage!