Winkelwagen1
Sluiten

QR-codes / schapkaarten

QR codes zijn een moderne, snelle manier om uw klanten naar de juiste informatie te leiden. Ze zien er uit als zwart-witte blokjes:

Wie met behulp van een smart-phone het blokje inscant, komt automatisch op de internetpagina terecht waarnaar deze QR code verwijst. Zo kunt u klanten bijvoorbeeld naar de huisdierenbijsluiters verwijzen en ze zo alle relevante informatie geven bij de verkoop van een dier. Onze QR codes verwijzen naar speciale mobiele versies van de huisdierenbijsluiters, zodat ze goed leesbaar zijn op een mobiele telefoon.

Een QR code neemt weinig ruimte in en geeft toch veel informatie. Heel handig om bijvoorbeeld als schapkaartjes op de dierenverblijven te plakken!

Ook zijn er QR-codes beschikbaar die verwijzen naar Praktische documenten over nuttige onderwerpen waarover u uw klant zou willen voorlichten. Deze zijn onder andere heel geschikt om op te hangen in de wachtkamer van uw dierenartsenpraktijk. Een leuke, interactieve en informatieve manier om uw cliënten bezig te houden!

Hieronder kunt u een lijst met schapkaarten met QR codes samenstellen. Voeg de huisdieren of documenten naar keuze toe aan de lijst en klik op 'Genereer PDF'. Print vervolgens de PDF uit, knip de kaarten uit en hang ze op.