Winkelwagen1
Sluiten

Voor uw website

Het komt regelmatig voor dat bedrijven, organisaties en verenigingen informatie van het LICG willen opnemen op hun eigen site. Men laat daarmee immers zien dat zij het ook belangrijk vinden dat huisdierbezitters goed geinformeerd worden.

Om dit gemakkelijker en aantrekkelijk te maken heeft het LICG een aantal banners en buttons in verschillende formaten ontwikkeld die u eenvoudig vanaf deze site kunt downloaden en plaatsen op uw eigen site. Daarnaast hebben we een aantal standaard tekstjes van verschillende lengte geschreven die u kunt gebruiken voor uw redactionele content.

Tenslotte kunt u op uw site een widget plaatsen naar de huisdierenbijsluiters. Maak een keuze uit de huisdierenbijsluiters die voor u interessant zijn. Mocht u huisdierenbijsluiters op uw website willen plaatsen dan adviseren wij om van deze mogelijkheid gebruik te maken en niet het pdf document zelf in uw site te plaatsen. De huisdierenbijsluiters worden namelijk regelmatig geactualiseerd. Door een link te plaatsen voorkomt u dat u verouderde informatie biedt.