Winkelwagen1
Sluiten

9 oktober 2022: Dibevo University

01-09-2022

De Dibevo University is een dag met infotainment en vakinhoudelijke lezingen voor de huisdierenbranche. Dit keer vindt het kennisevent plaats op 9 oktober 2022 in Hart van Holland in Nijkerk*.

Dibevo University 2022 heeft een gevarieerd programma. Dibevo meldt dat het event start met “twee ‘verwarrend eenvoudige’ infotainmentlezingen waarvan de grootste zuurpruim nog gaat lachen” en wordt afgesloten met een weergaloze spreker die nog even geheim wordt gehouden. Tussendoor is er een volledig verzorgde lunch die is inbegrepen in de ticketprijs. In de middag zijn twee reeksen parallelsessies gepland: drie die specifiek over dieren gaan en drie over ondernemen.

Infotainmentlezingen
• Wat wil je klant nou écht? Nou dit! (Jan van Setten)
• Werk aan je bedrijf: van leuker naar beter! (Feike Cats)
• Mystery keynotespeaker (wordt onthuld op 19 september)

Parallelsessies
• Katten en huisvesting: geen kat in het bakkie voor je klant (Maggie Ruitenberg)
• Vragen van je klant zijn soms een hele kluif (Arvid van Putten)
• Reptielen in de winkel: waarom zou je dat doen? (Rogier van Rossem)
• Maak werk van je sterke merk (Steffi de Haan)
• Geef je omzet een boost met online ondernemen (Sandra Kunz)
• Groepshuisvesting in dierenpensions: ja of nee? (Riekske Willems-Dams)

Gedurende de hele dag kunnen bezoekers gratis hapjes en drankjes afhalen bij de cateringpunten en er is gelegenheid om met collega’s of leveranciers bij te praten op het netwerkplein.

Focus op kennis
Dibevo University 2022 ziet er iets anders uit dan de vorige editie uit 2018. Vanaf nu focust het event zich volledig op lezingen en presentaties. Er zijn dus geen stands met producten. De brancheorganisatie heeft meerdere keren geëxperimenteerd met hybride evenementen (zowel kennisoverdracht als productpresentaties), maar dat is bij Dibevo-events nooit een ideale combinatie gebleken.

Vanaf dit jaar wil Dibevo meer duidelijkheid scheppen in de tweedeling zoals die ooit is bedacht: in de oneven jaren de Dibevo-Vakbeurs (productpresentaties), en in de even jaren Dibevo University (kennisoverdracht). Zo weten bezoekers beter wat ze kunnen verwachten.

Early bird tickets
Tot en met 18 september zijn tickets te koop met Early bird-korting. Voor Dibevo-leden komt daar nog eens de lidmaatschapskorting bovenop. Leden kunnen ook profiteren van de aantrekkelijke staffelkorting voor meerdere tickets. Kijk op dibevo-university.nl/tickets voor een overzicht van alle prijzen.

Dibevo-leden ontvangen begin september een persoonlijke uitnodiging om een ledenticket te boeken via het bij Dibevo bekende e-mailadres.

Meer informatie, inclusief het volledige dagprogramma met uitgebreide info over alle lezingen, is te vinden op de website dibevo-university.nl.

Bron: Dibevo University

* De locatie van het evenement is gewijzigd omdat de oorspronkelijke locatie, het NBC Congrescentrum in Den Haag, helaas te maken heeft gehad met brand.